کَپَک عنوانی کلی‌است که به همه گونه‌های قارچ های ذره‌بینی که به صورت رشته‌های چندسلولی (که هایف نامیده می‌شود) رشد می‌کنند گفته می‌ شود.

 کپک ها آن دسته از قارچ ها هستند که غالبا ایجاد بیماری خطرناکی نمی کنند اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می توانند بسیار خطرناک باشند.

 کپک‌ ها می‌توانند در یخچال رشد کنند. برخی کپک‌های مضر، سمومی به نام مایکوترکسین از خود ترشح می‌کنند که می‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان‌ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه شوند.

 از آنجایی که این سم به عمق مواد غذایی نفوذ می‌کند و باعث آلودگی آن می‌شود، نمی‌توان توصیه کرد که قسمت کپک زده غذا را جدا و باقی آن را استفاده کنید.

این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و فایل ورد آن را می توانید به صورت رایگان دانلود نمائید.


http://s7.picofile.com/file/83799243/R_10_.png


درس و مدرسه

تحقیق درس علوم در مورد لایه های زمین

تحقیق درسی در مورد مخلوط ها

تحقیق درسی با موضوع اعداد گنگ

تحقیق درسی با موضوع اعداد اول

متن انشا در مورد دوست خوب و بد

تحقیق درسی با موضوع آموزش کسرها

درس پژوهی ریاضی سوم، درس ضرب اعداد یک رقمی

ها ,می‌کنند ,می‌توانند ,کپک ,تحقیق ,صورت ,که به ,آن را ,به صورت ,و باعث ,باعث آلودگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای آموزش سریال ایرانی برندینگ دیجیتال سلامت کده دست نوشته های صادق جِبلی شرقی saeaadkhah amiralimusic دلنوشتها 110