اسیدها موادی ترش مزه‌اند که خاصیت خورندگی دارند و شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و بازها را خنثی می‌کنند.

بازها موادی با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتی مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و اسیدها را خنثی می‌کنند.


همچنین اگر یک اسید و یک باز با هم واکنش بدهند تولید نمک و گاز هیدروژن می کنند. در زیر به برخی از تعاریف قدیمی اسید پرداخته می‌شود.

اسیدها موادی‌اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن‌هایی دارند که در واکنش با فها توسط یون‌های ف جایگزین می‌شوند.

این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.



http://s7.picofile.com/file/83799243/R_10_.png


درس و مدرسه

تحقیق درس علوم در مورد لایه های زمین

تحقیق درسی در مورد مخلوط ها

تحقیق درسی با موضوع اعداد گنگ

تحقیق درسی با موضوع اعداد اول

متن انشا در مورد دوست خوب و بد

تحقیق درسی با موضوع آموزش کسرها

درس پژوهی ریاضی سوم، درس ضرب اعداد یک رقمی

اسیدها ,اسید ,هیدروژن ,می‌کنند ,خنثی ,واکنش ,رنگ می‌دهند ,تغییر رنگ ,را تغییر ,می‌دهند و ,که در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مِهروَرزی با همه آیینِ ماست! دانلود کده msahand وبلاگ شخصی همایون سلحشور فرد jahanejalebeman پایان نامه و پروژه های دانشجویی گودرز صادقی (Goudarz Sadeghi) مجله خبری تخصصی فناوری و موبایل های هوشمند خرید اینترنتی